Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished Moroso Take a Line for a Walk designfauteuil

3.675,00 Excl. BTW
4.446,75 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Comfortabel

✓Moderne designfauteuil

Beschrijving

Deze moderne refurbished designfauteuil biedt een combinatie tussen design, zitcomfort én privacy. De vorm van de fauteuil creëert privacy en heeft een akoestische functie. Het is de ideale fauteuil voor in een drukke werkomgeving. Naast de ideale functie van de fauteuil heeft het een uitnodigende uitstraling. De stoel heeft een comfortabele uitstraling. 

Designer Alfredo Häberli

Deze designfauteuil is ontworpen door Alfredo Häberli in 2003. Alfredo Häberli is een Argentijnse designer en is geboren in Buenos Aires. Hij verhuisde op 13-jarige leeftijd naar Zürich, in Zwitserland. Alfredo Häberli is afgestudeerd in Industrial Design en is een zeer succesvolle ontwerper. In 1993 startte hij zijn eigen studio, genaamd Alfredo Häberli Design. Sinds dien heeft hij gewerkt met onder andere fabrikanten Moroso, Thonet, Zanotta, Alias, Classicon, Driade, Luceplan, Edra en Cappellini.

Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Extra informatie

Merk

Moroso

Type

Take a Line for a Walk

Designer

Alfredo Häberli

Conditie

Zo goed als nieuw

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Hoogte

106 cm

Zithoogte

40 cm

Breedte

74 cm

Diepte

84 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished Moroso Take a Line for a Walk designfauteuil
Refurbished Moroso Take a Line for a Walk designfauteuil
Duurzame keuze Comfortabel Moderne designfauteuil

3.675,00 Excl. BTW