Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Moroso Take a Line for a Walk designfauteuil

  3.675,00 Excl. BTW
  4.446,75 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Comfortabel

  ✓Moderne designfauteuil

  Beschrijving

  Deze moderne refurbished designfauteuil biedt een combinatie tussen design, zitcomfort én privacy. De vorm van de fauteuil creëert privacy en heeft een akoestische functie. Het is de ideale fauteuil voor in een drukke werkomgeving. Naast de ideale functie van de fauteuil heeft het een uitnodigende uitstraling. De stoel heeft een comfortabele uitstraling. 

  Designer Alfredo Häberli

  Deze designfauteuil is ontworpen door Alfredo Häberli in 2003. Alfredo Häberli is een Argentijnse designer en is geboren in Buenos Aires. Hij verhuisde op 13-jarige leeftijd naar Zürich, in Zwitserland. Alfredo Häberli is afgestudeerd in Industrial Design en is een zeer succesvolle ontwerper. In 1993 startte hij zijn eigen studio, genaamd Alfredo Häberli Design. Sinds dien heeft hij gewerkt met onder andere fabrikanten Moroso, Thonet, Zanotta, Alias, Classicon, Driade, Luceplan, Edra en Cappellini.

  Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  Extra informatie

  Merk

  Moroso

  Type

  Take a Line for a Walk

  Designer

  Alfredo Häberli

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kleur

  Zwart

  Materiaal

  Stof

  Hoogte

  106 cm

  Zithoogte

  40 cm

  Breedte

  74 cm

  Diepte

  84 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken