Content voor Ingelogde Gebruikers

OPNIEUW! geeft op sociale wijze invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang.

OPNIEUW! Home pagina

Werken aan een circulaire economie

Door circulair te ondernemen gaan we met afval aan de slag. In ons huidige economische systeem produceren en kopen we nog te vaak in op lineaire wijze: een grondstof wordt een product en vervolgens afval of brandstof. Met producten van OPNIEUWzorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product en vervolgens wordt het product hergebruikt als grondstof of onderdeel van een nieuw product. Zo reduceren we de grote afvalberg.

OPNIEUW! is lid van Circulair Friesland. Hiermee zetten we ons gezamenlijk met Friese bedrijven in voor een circulaire economie.

OPNIEUW! als sociale onderneming

Streven naar een betere wereld betekent voor ons niet alleen ervoor zorgen dat het afvalprobleem aangepakt wordt. Wij vinden het waardevol om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans te geven. Dit doen we door werkplekken te creëren die kunnen dienen als ervaringsplaats of re-integratieplaats. Maar ook de oudere medewerker die lange tijd zonder werk thuis zit krijgt opnieuw een kans. Zo werken we samen aan een schonere, duurzamere wereld waarin we oog hebben voor het milieu en voor elkaar. 

Oude-herstelde-stoel

Onze unieke showroom

Onze showroom bestaat uit containers die omgebouwd zijn tot een kantoor en een vergaderruimte. Volledig uitgevoerd door onze metaalbewerkers, en daar zijn we trots op! In onze showroom laten we je alles zien op het gebied van circulaire kantoorinrichting. Komt gerust een langs voor een bakje koffie en een rondleiding door onze showroom.

Scroll naar boven
Zoeken
NULL