Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire producten van OPNIEUW!
Wil jij een lange levensduur van je producten en tegelijkertijd ook nog eens bijdragen aan een circulaire wereld? Dan zijn onze circulaire producten iets voor jou! Één van de doelen van OPNIEUW! is het bereiken van een duurzame wereld. Met het gebruik van onze gerecyclede meubels draag jij samen met OPNIEUW! bij tot het verkrijgen van deze circulaire economie.

Circulair opgebouwde producten
Minste milieu-impact
Langste levensduur
Maximaal waardebehoud

Geïnteresseerd in circulaire meubels? Bekijk ons assortiment!

Het assortiment van OPNIEUW!’s circulaire meubels biedt je een verscheidenheid van oplossingen aan. Wij van OPNIEUW! proberen onder andere van afvalstromen nieuwe, bruikbare producten te maken met 0% afval als doel. OPNIEUW! levert ook circulair meubilair op het gebied van akoestiek, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Bij ons zijn de circulaire meubels (zo goed als) nieuw en hebben een maximaal waardebehoud.

Circulaire meubels

Ons uitgebreide assortiment van circulaire meubels biedt een diverse reeks oplossingen voor jou. Wij hebben als doel om van afvalstromen nieuwe en bruikbare producten te creëren, met de ambitie van 0% verspilling als leidend principe.

Binnen ons aanbod vind je ook circulair meubilair met een focus op akoestiek, vervaardigd uit 100% gerecyclede materialen. Deze innovatieve stukken dragen niet alleen bij aan geluidsbeheersing, maar ook aan het verminderen van de milieu-impact.

Wat onze gerecyclede meubels uniek maakt, is dat het (bijna) in nieuwstaat verkeert en een maximale waardebehoud heeft. Onze grondige herstellings- en verfraaiingsprocessen, zorgen ervoor dat elk stuk met zorg wordt hersteld en klaargemaakt voor een nieuw leven in jouw bedrijfsomgeving.

Circulaire producten

Of je nu op zoek bent naar kantoormeubelen die bijdragen aan een duurzamere werkomgeving, naar stijlvolle en verantwoorde inrichtingsopties, OPNIEUW! heeft het voor je. Als resultaat dat jij jouw hele projectinrichting bij ons kan vinden.

Samen met jou willen we de cirkel van afval verminderen en tegelijkertijd waarde toevoegen aan jouw inrichting.

Met onze circulaire- of gerecyclede meubels kies je niet alleen voor innovatie en kwaliteit, maar ook voor een positieve impact op het milieu en een groenere toekomst voor jouw bedrijf. Immers, iedereen moet mee werken aan een circulaire economie!

Vraag hier Dé Circulaire Gids aan >

Scroll naar boven
Zoeken