Content voor Ingelogde Gebruikers

  RH 8S Armleggerset

  165,00 Excl. BTW
  199,65 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Ergonomisch verantwoord

  ✓4D verstelbaar / 360 graden roteerbaar

  Beschrijving

  Deze refurbished RH armleggers met 8S pads ogen subtiel en kunnen geheel op jou worden afgestemd, doordat deze 4D zijn. Dit houdt in dat de armlegger in hoogte en breedte versteld kan worden, en dat de armpad daarnaast naar voren en achteren geschoven kan worden, en 360 graden kan roteren. Met deze armleggers kan een comfortabele werkhouding gecreëerd worden, door de comfortabele ondersteuning voor de armen. Daarnaast ontlasten de armleggers de ellebogen.

  Duurzaam

  De armleggers worden zo goed als nieuw opgeleverd, waardoor je er lang plezier aan beleeft. Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk en daarom hechten wij veel waarde aan refurbished producten. De BMA-armleggers verdienen een tweede leven en worden daarom refurbished aangeboden.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  Extra informatie

  Merk

  RH

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kleur

  Grijs, Zwart

  Verstelbaar

  4D

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken