Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire akoestische bank ‘Tokio’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  Gemaakt vanuit duurzaam vervaardigde grondstoffen

  Comfortabel

  Beschrijving

  Wil je in alle rust kunnen overleggen? Dan is deze circulaire akoestische bank ‘Tokio’ dé oplossing. Door de akoestische wanden kun je rustig zitten zonder last te hebben van vervelende omgevingsgeluiden. Je kunt deze bank bijvoorbeeld in een wachtkamer of een ontvangstruimte zetten.

  Het framewerk van deze zitbank is gemaakt van oude bureaubladen en bamboe. Daarmee geven we een tweede leven aan oude bureaubladen en zorgen we voor extra stevigheid en uitstraling met een bamboe onderstel. De kussens zijn gestoffeerd met een gerecyclede wol soort, waardoor dit een ultiem circulaire bank is met gegarandeerd een comfortabele zit!

  Je kunt de banken in eigen gewenste kleur bestellen, waardoor je ze mooi in je eigen kantoor kunt plaatsen met de juiste kleuren. Er zijn standaard drie varianten van enkel- tot dubbelzits. Bij de afmetingen is uitgegaan van de dubbelzits. Door ze tegen over elkaar te zetten creëer je een akoestische zithoek. 

  Voor meer informatie over de bank of specifieke wensen omtrent afmetingen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

  Bekijk hier ook de vergelijkbare ‘Circulaire akoestische bank ‘Singapore’.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  Bureaubladen, bamboe, gerecycled wol

  Hoogte

  140 cm

  Zithoogte

  47 cm

  Breedte

  157 cm

  Zitbreedte

  143 cm

  Zitdiepte

  50 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken