Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire akoestische bank ‘Tokio’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Gemaakt van duurzaam vervaardigde grondstoffen

✓Comfortabel

Beschrijving

Wil je in alle rust kunnen overleggen? Dan is deze circulaire akoestische bank ‘Tokio’ dé oplossing. Door de akoestische wanden kun je rustig zitten zonder last te hebben van vervelende omgevingsgeluiden. Je kunt deze bank bijvoorbeeld in een wachtkamer of een ontvangstruimte zetten.

Het framewerk van deze zitbank is gemaakt van oude bureaubladen en bamboe. Daarmee geven we een tweede leven aan oude bureaubladen en zorgen we voor extra stevigheid en uitstraling met een bamboe onderstel. De kussens zijn gestoffeerd met een gerecyclede wol soort, waardoor dit een ultiem circulaire bank is met gegarandeerd een comfortabele zit!

Je kunt de banken in eigen gewenste kleur bestellen, waardoor ze aansluiten bij jouw interieur. Er zijn standaard drie varianten van enkel- tot dubbelzits. Bij de afmetingen is uitgegaan van de dubbelzits. Door ze tegen over elkaar te zetten creëer je een akoestische zithoek. 

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van de akoestische bank ‘Tokio’. 

Voor meer informatie over de bank of specifieke wensen omtrent afmetingen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

Bamboe, Bureaubladen, gerecycled wol

Hoogte

140 cm

Zithoogte

47 cm

Breedte

157 cm

Zitbreedte

143 cm

Zitdiepte

50 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire akoestische bank 'Tokio'
Circulaire akoestische bank 'Tokio'
Duurzame keuze Gemaakt van duurzaam vervaardigde grondstoffen Comfortabel