Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire akoestische bank ‘Tokio’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Gemaakt van duurzaam vervaardigde grondstoffen

  ✓Comfortabel

  Beschrijving

  Wil je in alle rust kunnen overleggen? Dan is deze circulaire akoestische bank ‘Tokio’ dé oplossing. Door de akoestische wanden kun je rustig zitten zonder last te hebben van vervelende omgevingsgeluiden. Je kunt deze bank bijvoorbeeld in een wachtkamer of een ontvangstruimte zetten.

  Het framewerk van deze zitbank is gemaakt van oude bureaubladen en bamboe. Daarmee geven we een tweede leven aan oude bureaubladen en zorgen we voor extra stevigheid en uitstraling met een bamboe onderstel. De kussens zijn gestoffeerd met een gerecyclede wol soort, waardoor dit een ultiem circulaire bank is met gegarandeerd een comfortabele zit!

  Je kunt de banken in eigen gewenste kleur bestellen, waardoor ze aansluiten bij jouw interieur. Er zijn standaard drie varianten van enkel- tot dubbelzits. Bij de afmetingen is uitgegaan van de dubbelzits. Door ze tegen over elkaar te zetten creëer je een akoestische zithoek. 

  Voor meer informatie over de bank of specifieke wensen omtrent afmetingen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

  Bekijk ook de vergelijkbare ‘Circulaire akoestische bank ‘Singapore‘.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  Bamboe, Bureaubladen, gerecycled wol

  Hoogte

  140 cm

  Zithoogte

  47 cm

  Breedte

  157 cm

  Zitbreedte

  143 cm

  Zitdiepte

  50 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken