Content voor Ingelogde Gebruikers

LJ1 – PET-vilt stoel – met armleuningen

360,00 Excl. BTW
435,60 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzaam

✓Comfortabel

Beschrijving

De LJ1 stoel is een eenvoudige maar zeer betrouwbare kuipstoel met een robuust design. Door het stevige design en de ruime zitting kan iedereen comfortabel zitten en ontspannen. 

Duurzame keuze

De zitting is gemaakt van gerecyclede petflessen; een bewuste en duurzame keuze voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of een ontvangstruimte! De zitting is leverbaar in verschillende kleuren, zodat deze altijd aansluit bij jouw interieur. De zitting wordt ondersteund door een hoogwaardig stalen frame, die in een kleur naar keuze leverbaar is! 

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Ook kun je een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Hoogte

79 cm

Zithoogte

45 cm

Zitbreedte

60 cm

Zitdiepte

42 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
LJ1 - PET-vilt stoel - met armleuningen
LJ1 - PET-vilt stoel - met armleuningen
Duurzaam Comfortabel

360,00 Excl. BTW

Offerte aanvragen

Voer onderstaande gegevens in, dan nemen we spoedig contact met je op.