Content voor Ingelogde Gebruikers

  LJ1 – PET-vilt stoel – met armleuningen

  300,00 Excl. BTW
  363,00 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzaam

  ✓Comfortabel

  Beschrijving

  De LJ1 stoel is een eenvoudige maar zeer betrouwbare kuipstoel met een robuust design. Door het stevige design en de ruime zitting kan iedereen comfortabel zitten en ontspannen. 

  Duurzame keuze

  De zitting is gemaakt van gerecyclede petflessen; een bewuste en duurzame keuze voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of een ontvangstruimte! De zitting is leverbaar in verschillende kleuren, zodat deze altijd aansluit bij jouw interieur. De zitting wordt ondersteund door een hoogwaardig stalen frame, die in een kleur naar keuze leverbaar is! 

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Ook kun je een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Hoogte

  79 cm

  Zithoogte

  45 cm

  Zitbreedte

  60 cm

  Zitdiepte

  42 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken