Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire akoestische bank ‘Tokio’ – dubbel

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Gemaakt vanuit duurzaam vervaardigde grondstoffen

✓Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton Co2-uitstoot absorberen

✓Comfortabel

Beschrijving

Wil je in alle rust kunnen overleggen? Dan is deze circulaire akoestische bank ‘Tokio’ – dubbel dé oplossing. De zithoek omvat twee banken en een bamboe tafel. Door de akoestische wanden kun je rustig zitten zonder last te hebben van vervelende omgevingsgeluiden. 

Het framewerk van deze zitbanken zijn gemaakt van oude bureaubladen en bamboe. Daarmee geven we een tweede leven aan oude bureaubladen en zorgen we voor extra stevigheid en uitstraling met een bamboe onderstel. De kussens zijn gestoffeerd met een gerecyclede wol soort, waardoor dit een ultiem circulaire bank is met gegarandeerd een comfortabele zit!

Je kunt de banken in eigen gewenste kleur bestellen, waardoor deze aansluiten bij jouw interieur! Er zijn standaard twee varianten leverbaar; 2-zits en 3-zits. 

Deze dubbele variant van onze bank ‘Tokio’ kun je bijvoorbeeld in een vergader- of overlegruimte plaatsen. Ook in kantines is deze dubbele variant uitermate geschikt. 

Voor meer informatie over de bank of specifieke wensen omtrent afmetingen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

Bamboe, Bureaubladen, gerecycled wol

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire akoestische bank 'Tokio' - dubbel
Circulaire akoestische bank 'Tokio' - dubbel
Gemaakt vanuit duurzaam vervaardigde grondstoffen Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton Co2-uitstoot absorberen Comfortabel