Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulair olievat ‘Caïro’

195,00 Excl. BTW
235,95 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Circulaire oplossing

✓Toepasbaar voor meerdere doeleinden

✓Naar wens samen te stellen

Beschrijving

Dit olievat ‘Caïro’ is bij uitstek een circulaire oplossing. Een gebruikt olievat is omgebouwd tot een fraaie circulair meubel. Zo is het olievat te voorzien van een zitkussen, zodat je hier lekker op kunt zitten. Verder kun je het ook handig gebruiken als bijzettafel. De diameter van het product van het olievat is 59 cm en de hoogte is standaard 40 cm. Inclusief poten zal het olievat hoger komen te staan.

Uniek olievat

Het frame van het olievat is in 7 kleuren te verkrijgen, zoals zwart, oranje, licht blauw, groen, antraciet grijs, koper-bruin en zilvergrijs. Omdat elk olievat een eigen geschiedenis heeft, kan de kleur van het frame afwijken.

Stoere uitstraling

Het olievat is te voorzien van poten. Hierdoor staat het olievat 10 cm hoger tot een hoogte van 50 cm. Dit geeft je olievat een stoere uitstraling.

Voor meer informatie over dit olievat kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

 

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Kleur

Antraciet grijs, Groen, Koper-bruin, Lichtblauw, Oranje, Zilvergrijs, Zwart

Zitkussen

Ja, Nee

Hoogte

40 – 50 cm

Breedte

59 cm

Diepte

59 cm

Poten

Ja, Nee

Gewicht

5 kg

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulair olievat 'Caïro'
Circulair olievat 'Caïro'
Circulaire oplossing Toepasbaar voor meerdere doeleinden Naar wens samen te stellen

195,00 Excl. BTW