Content voor Ingelogde Gebruikers

  OPNIEUW! – Felt stoel

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Beschrijving

  De Felt stoel is bij uitstek een circulaire stoel. 60 PET-flessen zijn de fundering voor de Felt stoel. De stoel wordt namelijk geheel gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het zogenaamde ‘upcycling’ zoals dit proces genoemd wordt, past perfect binnen de R van Rethink. Het is innovatief veranderen van de oorspronkelijke functie naar een nieuwe functie.

  De Felt stoel is daarnaast in verschillende kleuren te verkrijgen. Bijvoorbeeld dat het schaaldeel aan de binnenzijde lichtgrijs is en aan de buitenzijde naar keuze: mandarijn, cactus, turquoise of cacao. Dit voegt een extra design tintje toe aan deze mooie circulaire stoel.

  Optioneel aan de Felt stoel is een zitkussen in elke denkbare kleur. Vraag gerust meer informatie over deze interessante, circulaire stoel.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Zithoogte

  44 cm

  Breedte

  61,5 cm

  Hoogte

  82 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken