Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestische belcel ‘Genève’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Geschikt voor verscheidene doeleinden

  Reductie van omgevingsgeluiden

  Bestaand uit 100% gerecycled akoestisch materiaal

  Beschrijving

  Wil je niet gestoord worden tijdens een telefoongesprek? De akoestische belcel ‘Genève’ is een functionele plek, waarin je ongestoord kunt bellen, zonder dat je anderen tot last bent. Dit zorgt ook voor meer rust op de werkvloer.

  Deze belcel heeft jaren dienst gedaan langs de snelweg en is voorzien van akoestisch materiaal, gemaakt van petflessen. Een duurzame oplossing met een verhaal!

  De belcel wordt standaard afgeleverd in een gele kleur; RAL 1018. De binnenzijde is voorzien van antraciet akoestisch materiaal. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Voor een indicatie qua kleurmogelijkheden kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet

  Hoogte

  190 – 210 cm

  Breedte

  90 cm

  Diepte

  90 cm

  Type montage

  Losstaand

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken