Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire akoestische belcel ‘Washington’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓PET-vilt zorgt voor een reductie van omgevingsgeluiden

  ✓Bamboe genereert 35% meer zuurstof dan een gelijk volume bomen

  Beschrijving

  Met deze circulaire akoestische belcel ‘Washington’ wordt je niet gestoord tijdens het bellen. De belcel is een multifunctionele plek, waarin je ongestoord kunt bellen zonder dat je anderen tot last bent, en ook is een werktafel aanwezig voor een laptop en/of documenten.

  Deze belcel bestaat uit circulaire materialen. De binnenzijde is voorzien van akoestisch viltmateriaal, gemaakt van petflessen. De kleur van dit petvilt is naar wens te bepalen. Voor een indicatie qua kleurmogelijkheden kun je gebruik maken van onze stoffenkaart. Andere materialen, waaruit de belcel bestaat, zijn bamboe, Pyracoustic en een geanodiseerd aluminium profiel. Een circulaire oplossing met een verhaal!

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Naar wens te bepalen

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen, Bamboe

  Materialen

  Pyracoustic, Geanodiseerd aluminium profiel, Bamboe, Gerecyclede PET-flessen

  Totale hoogte

  203 cm

  Hoogte werktafel

  110 cm

  Breedte

  80 cm

  Diepte

  80 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken