Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestisch vrijhangend plafondpaneel ‘Krakow’ – met lamellen

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Geluidsabsorberend effect

  ✓Gemaakt van hergebruikte grondstoffen

  ✓Verschillende kleurcombinaties mogelijk

  Beschrijving

  Het circulair akoestisch vrijhangend plafondpaneel ‘Krakow’ met lamellen is een akoestisch paneel, gemaakt van gerecyclede petflessen. De lamellen op het plafondeiland zorgen voor een geluidsabsorberend effect. Plaatsing van meerdere plafondeilanden zorgt voor een uitstekende akoestiek in de ruimte.

  Eenvoudig te monteren

  Het eiland is eenvoudig te monteren; gereedschap is niet nodig. De panelen worden met vier staalkabeltjes (lengte: 3m) bevestigd aan het plafond. Aan het raster van een systeemplafond d.m.v. magneten.

  Aan te passen aan je huisstijl

  Het vrij hangend plafondeiland kan in verschillende kleuren geleverd worden. Ook de kleur van de basisplaat (standaard: Dark Grey) en de lamellen (te bepalen) kunnen van elkaar verschillen. Door de kleuren van jouw huisstijl te kiezen, past het eiland perfect bij jouw inrichting. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  De standaardafmeting van het plafondeiland is 118 x 118 cm. Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

  Alternatieven op dit akoestisch vrijhangend plafondeiland met lamellen zijn:

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van het plafondpaneel. 

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Standaard afmetingen

  118 x 118 cm

  Breedte

  100 – 120 cm

  Diepte

  100 – 120 cm

  Type montage

  Aan het plafond

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken