Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulair akoestisch plafondlamel ‘Brussel’

49,00 Excl. BTW
59,29 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Voordelen

✓Verbeterde akoestiek

✓100% gerecycled materiaal

✓Eenvoudige montage

Beschrijving

Het circulair akoestisch plafondlamel ‘Brussel’ is gemaakt van gerecyclede petflessen en zorgt voor een geluidsabsorberend effect. Bij plaatsing van meerdere lamellen zorg je voor een verbeterde akoestiek. Je vermindert hiermee hinderlijke galm in een ruimte.

Dit lamel bevestig je snel en eenvoudig aan het raster van een systeemplafond.

Creëer jouw eigen ontwerp

Door meerdere kleuren en opstellingen te combineren, creëer je een geheel eigen stijl die aansluit op jouw huisstijl. De lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Zelf en eenvoudig te monteren

De lamellen zijn door middel van magneten snel en gemakkelijk aan het raster van het systeemplafond te bevestigen. Gereedschap is niet nodig. 

Een lamel is standaard verkrijgbaar in de afmeting 57 x 20 cm. Andere afmetingen en modellen zijn op aanvraag mogelijk. Alternatieven op akoestisch systeemplafond lamellen zijn:

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van het akoestische plafondlamel. 

Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Kleur

Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

Afmetingen

57 x 20 cm

Standaard afmetingen

57 x 20 cm

Hoogte

20 – 50 cm

Breedte

40 – 60 cm

Type montage

Aan het plafond

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulair akoestisch plafondlamel 'Brussel'
Circulair akoestisch plafondlamel 'Brussel'
Verbeterde akoestiek 100% gerecycled materiaal Eenvoudige montage

49,00 Excl. BTW