Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestisch huis

  Opnieuw-Akoestisch-huisje

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Bruikbaar voor verscheidene doeleinden

  100% gerecycled materiaal

  In verschillende kleuren verkrijgbaar

  Beschrijving

  Met het akoestisch huisje creëert u een akoestische omgeving, welke voor verschillende doeleinden ingericht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een compleet ingerichte stiltewerkplek, waar u volledig gefocust aan het werk kunt. Ook is het akoestisch huisje ideaal als informele overlegruimte, waar u met uw collega in alle rust een bespreking kunt houden.

  Verrijdbaar huisje

  Het huisje is verrijdbaar, je verplaatst hem daardoor snel en eenvoudig. Met de dubbele rem op de zwenkwielen zet je het huisje op de juiste plaats. Het akoestisch huisje heeft de volgende afmetingen: 224 cm breed, 120 cm hoog en 240 cm hoog. De dikte van de wanden is 5,6 cm.

  Het huisje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kunt u gebruik maken van onze stalenkaart.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Afmetingen

  245 x 225 x 120 (hxbxd)

  Dikte

  5,6 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken