Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire akoestische bureaukap ‘Jakarta’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Vervaardigd vanuit hergebruikte materialen

  Reductie van omgevingsgeluiden

  Makkelijk in elkaar te klikken en te verplaatsen

  Beschrijving

  Deze circulaire akoestische bureaukap ‘Jakarta’ is een akoestische oplossing voor een reductie van omgevingsgeluiden tijdens het werken. Werk rustig in een rumoerige werkomgeving, dankzij ons akoestische petflesmateriaal. Naast dat het petflesmateriaal akoestisch werkt, is het materiaal ook erg duurzaam!

  De bureaukap is eenvoudig in elkaar te klikken, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is; gereedschap is niet nodig.

  De circulaire akoestische bureaukap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een overzicht van de kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze circulaire akoestische bureaukap kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Hoogte

  70 cm

  Breedte

  85 cm

  Diepte

  79 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken