Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire akoestische bureaukap ‘Jakarta’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Vervaardigd vanuit hergebruikte materialen

✓Reductie van omgevingsgeluiden

✓Makkelijk in elkaar te klikken en te verplaatsen

Beschrijving

Deze circulaire akoestische bureaukap ‘Jakarta’ is een akoestische oplossing voor een reductie van omgevingsgeluiden tijdens het werken. Werk rustig in een rumoerige werkomgeving, dankzij ons akoestische petflesmateriaal. Naast dat het petflesmateriaal akoestisch werkt, is het materiaal ook erg duurzaam!

De bureaukap is eenvoudig in elkaar te klikken, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is; gereedschap is niet nodig.

De circulaire akoestische bureaukap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een overzicht van de kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van de bureaukap. 

Voor meer informatie over deze circulaire akoestische bureaukap kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Hoogte

70 cm

Breedte

85 cm

Diepte

79 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire akoestische bureaukap 'Jakarta'
Circulaire akoestische bureaukap 'Jakarta'
Vervaardigd vanuit hergebruikte materialen Reductie van omgevingsgeluiden Makkelijk in elkaar te klikken en te verplaatsen