skip to Main Content

RH bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Logic 400

RH Logic 400

680,00 Excl. BTW

Vanaf822,80 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Beschrijving

Voor intensief beeldschermwerk is de RH Logic 400 een uitstekende bureaustoel. De grotere broer van de RH Logic 300 heeft een hogere rug dan de 300. De stoel heeft een ruim aantal instellingsmogelijkheden, waardoor je de stoel naar je eigen wensen kunt instellen. De vormgeving van de stoel zorgt ervoor dat de stoel je optimaal ondersteunt en comfortabel laat zitten.

Milieuvriendelijk

De RH serie is vanuit de fabrikant milieuvriendelijk opgebouwd. Zo is de stoel opgebouwd uit gerecyclede componenten, daarnaast is de stoel wederom goed recyclebaar. Wij geven een volgend leven aan de RH door deze volledig na te kijken en te repareren waar nodig.

Ergonomische bureaustoel

De RH Logic 400 is een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de arbonormen. De stoel is voorzien van een luchtlumbaalsteun, waarmee je de steun vanuit de rug met lucht kunt opvullen naar wens.

Stoffering

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPnieuw! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

 

Extra informatie

Merk

RH

Conditie

Zo goed als nieuw

Zithoogte

41 – 53 cm

Hoogte lendensteun

19,5 – 27 cm

Zitdiepte

40 – 46 cm

Zithoek

+7 – (-14) graden

Rughoek

17 graden

Back To Top
×Close search
Zoeken