Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished roldeurkast middelhoog

Huur vanaf 6,88

Verwijder selectie
Totaal: ( Dagen).
Retourneren in Dagen.
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Refurbished

Geordende werkomgeving

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Beschrijving

Met deze roldeurkast kun je jouw grote en kleine voorwerpen kwijt en creëer je meer orde in de werkomgeving. Zo hoef je nergens meer lang naar te zoeken. Door de roldeuren is de kast geschikt voor kleinere werkruimtes. De kast wordt standaard met twee legborden geleverd en kan naar eigen wens ingericht worden, doordat deze op gewenste hoogte worden gehangen. Dit biedt ruimte voor grotere voorwerpen in de kast.

De kast kan op slot, wat eventuele documenten en voorwerpen veilig stelt, en daarnaast is de kast verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor past de kast bij elk interieur! 

Er zijn roldeurkasten met diverse afmetingen verkrijgbaar. Zie onderstaande producten voor de roldeurkasten met diverse afmetingen.

Bij specifieke wensen of voor meer informatie over de roldeurkasten kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Bovenstaande foto’s zijn ter indicatie weergegeven. De roldeurkasten kunnen hiervan afwijken.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Zo goed als nieuw

Kleur

Alugrijs, Antraciet, Donkergrijs, Wit, Zwart

Hoogte

105 – 135 cm

Verhuur informatie

Huur deze middelhoge roldeurkast nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

Scroll naar boven
Zoeken