Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished roldeurkast hoog

  Vanaf295,00Excl. BTW

  Vanaf356,95 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  Geordende werkomgeving

  Verkrijgbaar in diverse kleuren

  Beschrijving

  Deze refurbished roldeurkast biedt veel opbergruimte voor onder andere mappen en andere kantoorartikelen. Jouw voorwerpen liggen uit het zicht, waardoor de werkplek er geordend uitziet. Doordat de deuren open rollen, past deze kast ook in wat kleinere ruimtes. De kast komt standaard met vier legborden die handmatig ingesteld kunnen worden op hoogte. De vier planken kunnen verplaatst worden, zodat je de mogelijkheid hebt om grotere en kleinere vakken te creëren. Zo kun je zowel kleine als grote voorwerpen opbergen in de kast. Ook kun je de deuren op slot draaien, zodat jouw waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn.

  Er zijn roldeurkasten met diverse afmetingen verkrijgbaar. Zie onderstaande producten voor de roldeurkasten met diverse afmetingen.

  Bij specifieke wensen of voor meer informatie over de roldeurkasten kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Bovenstaande foto’s zijn ter indicatie weergegeven. De roldeurkasten kunnen hiervan afwijken.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kleur

  Alugrijs, Antraciet, Donkergrijs, Wit, Zwart

  Hoogte

  190 – 200 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken