Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire Klöber Wooom woo 74/ woo 75 loungefauteuil

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Akoestisch met hoog zitcomfort

  ✓Zelf samen te stellen

  Beschrijving

  Deze circulaire loungefauteuil van Klöber is een moderne fauteuil, waarvan de zitschaal gemaakt is van vormvlies en gerecyclede petflessen. Vormvlies is licht, robuust, geluidsabsorberend en vormbaar. Daarnaast is het huidvriendelijk en pluist het niet. De materialen zijn 100% recyclebaar. 

  De fauteuil is verkrijgbaar zonder oren (woo 74) of met oren (woo 75). De oren van de woo 75 hebben een akoestische werking, doordat omgevingsgeluiden worden gereduceerd. Daarnaast zorgen de oren ervoor dat de fauteuil hoger is dan de woo 74. De zitschaal is verkrijgbaar in het lichtgrijs en antraciet, de kussens zijn verkrijgbaar in een kleur naar keuze en het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart aluminium, wit-grijs aluminium en gepolijst aluminium. 

  Optioneel is de fauteuil verkrijgbaar met comfortfuncties, zoals een leeslamp (alleen bij woo 75), stoelverwarming, 3-zone massagefunctie, en een USB2-aansluiting. De leeslamp is traploos dimbaar en de kleurtemperatuur is vrij instelbaar van warm wit tot koud wit. De verwarmingsfunctie kan afzonderlijk voor de zitting en rug worden geregeld en extra snel verwarmen door de functie ‘snel verwarmen’. De 3-zone massagefunctie kan afzonderlijk ingesteld worden voor de bovenrug, de lendenstreek en het midden van de rug. De USB2-aansluiting is ideaal om apparaten op te laden tijdens het werken/ ontspannen. 

  Voor meer informatie of specifieke wensen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  Klöber

  Type

  Wooom woo 74/ woo 75

  Designer

  Jörg Bernauer

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet, Lichtgrijs

  Kussens

  In diverse kleuren verkrijgbaar

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen, Vormvlies

  Hoogte

  118 cm, 109 cm

  Zithoogte

  40 cm

  Breedte

  98 cm

  Diepte

  90 cm

  Framekleur

  Zwart aluminium, Wit-grijs aluminium, Gepolijst aluminium

  Uitvoering

  Woo 74 (zonder oren), Woo 75 (met oren)

  Comfortfuncties

  3 zone massagefunctie, Leeslamp, USB2-aansluiting, Verwarmingsfunctie

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken