Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire tablet-/telefoonhouder

  10,00 Excl. BTW

  Vanaf12,10 incl. BTW
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzaam

  100% recyclebaar

  Leverbaar in diverse kleuren

  Beschrijving

  Het gebruik van een tabletstandaard is ideaal voor bijvoorbeeld videobellen op een tablet of telefoon. Een voorovergebogen houding zorgt voor meer spierspanning in je nek en schouders wat kan leiden tot fysieke klachten. Met de tablethouder van OPNIEUW! verhoog je je tablet of telefoon zodat je in een gezonde houding kan werken. 

  Deze tabletstandaard is zeer licht van gewicht en bestaat uit twee onderdelen, die je gemakkelijk in- en uit elkaar kunt schuiven. Hierdoor kun je de houder makkelijk overal mee naartoe nemen. 

  Je draagt bij aankoop van dit product bij aan een duurzamere maatschappij. Deze tablethouder is gemaakt van gerecyclede petflessen en is zelf ook weer 100% recyclebaar.

  De standaardkleur is grijs. Naast deze standaardkleur is de tablethouder ook leverbaar in verschillende andere kleuren. Voor een overzicht van de kleuren kun je gebruik maken van onze stoffenkaart. Ook is het mogelijk een eigen logo op de houder te laten drukken. 

  Voor meer informatie of specifieke wensen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  In diverse kleuren verkrijgbaar

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen

  Hoogte

  21,5 cm

  Breedte

  10 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken