Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire laptopstandaard ‘Manilla’

  Vanaf16,00 Excl. BTW
  Vanaf19,36 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Gemaakt van gerecyclede petflessen

  ✓Compact mee te nemen

  ✓Stevig en licht

  Beschrijving

  De circulaire laptopstandaard ‘Manilla’ is gemaakt van gerecyclede petvilt. Dit is een milieuvriendelijk materiaal, gemaakt van oude petflessen. Petflesmateriaal staat bekend om zijn stevigheid, lichte gewicht en goede geluidsdemping.

  Voor werkzaamheden op een laptop is een laptopstandaard bijna ondenkbaar. Een standaard plaatst het scherm op een ergonomische hoogte, waardoor nek- en schouderklachten worden voorkomen. De laptopstandaard is compact mee te nemen en kent een licht gewicht van 80 of 120 gram.

  Er zijn verschillende hoogtes en kleuren op voorraad. De lage variant is 10,3 cm hoog en de hoge variant van 16,7 cm hoog. De standaardkleur is grijs. Naast deze standaardkleur is de laptopstandaard ook leverbaar in verschillende andere kleuren. Voor een overzicht van de kleuren kun je gebruik maken van onze stoffenkaart. Ook is het mogelijk een eigen logo op de standaard te laten drukken. 

  Voor meer informatie of specifieke wensen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Gewicht 0,0120 kg
  Afmetingen 35 × 19 × 1,5 cm
  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Dark grey (23)

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen

  Maximale hoogte

  10,3 cm, 16,7 cm

  Breedte

  24 cm

  Diepte

  27 cm

  EAN-code

  7423601739750

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken