Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire tablet-/ telefoonhouder ‘Taipei’

  10,00 Excl. BTW
  12,10 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzaam

  ✓100% recyclebaar

  ✓Leverbaar in diverse kleuren

  Beschrijving

  Het gebruik van een tabletstandaard is ideaal voor bijvoorbeeld videobellen op een tablet of een telefoon. Een voorovergebogen houding zorgt voor meer spierspanning in je nek en schouders wat kan leiden tot fysieke klachten. Met de tablethouder ‘Taipei’ verhoog je je tablet of telefoon, zodat je in een gezonde houding kan werken. 

  Deze tabletstandaard is zeer licht van gewicht en bestaat uit twee onderdelen, die je gemakkelijk in- en uit elkaar kunt schuiven. Hierdoor kun je de houder makkelijk overal mee naartoe nemen. 

  Je draagt bij aankoop van dit product bij aan een duurzamere maatschappij. Deze tablethouder is gemaakt van gerecyclede petflessen en is zelf ook weer 100% recyclebaar.

  De standaardkleur is grijs. Naast deze standaardkleur is de tablethouder ook leverbaar in verschillende andere kleuren. Voor een overzicht van de kleuren kun je gebruik maken van onze stoffenkaart. Ook is het mogelijk een eigen logo op de houder te laten drukken. 

  De 3D SketchUp tekeningen van deze tablet-/ telefoonhouder kun je vinden in onze OPNIEUW! Bibliotheek.

  Voor meer informatie of specifieke wensen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  In diverse kleuren verkrijgbaar

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen

  Hoogte

  21,5 cm

  Breedte

  10 cm

  Diepte

  12 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken