Content voor Ingelogde Gebruikers

Ons maatwerk

Wij zorgen ervoor dat mensen met plezier naar hun werk gaan en er de hele dag (letterlijk) goed bijzitten. Daarnaast denken wij mee in de totale inrichting van jouw ruimte of gebouw! We leveren recyclebare maatwerk oplossingen voor het hele kantoor, met onder andere stoelen, tafels en kasten die allemaal een tweede leven verdienen en feitelijk niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Door creatief naar materialen te kijken en hergebruik als criterium te stellen ontstaan vele nieuwe (maatwerk) producten. Wij hebben er plezier in en vinden steeds meer uit. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze circulaire verlichting of onze producten gemaakt vanuit afvalstromen. Al deze producten zijn ontstaan uit het idee dat restmateriaal waarde heeft en dat afval niet bestaat. Op die manier proberen we dagelijks een verrassende bijdrage aan de circulaire economie te leveren!

Maatwerk producten gemaakt van NS-treinonderdelen

Wij ontwikkelen circulaire producten, gemaakt van oude NS-treinonderdelen. Afgedankte NS-treinonderdelen krijgen bij ons een nieuwe bestemming door nieuwe producten te ontwerpen vanuit afvalstromen.

Oude treinstoelen, plafonds, maar ook instaptreden en lampen worden omgezet tot circulaire stoelen, banken, tafels, stilteruimten, lampen en schommels. Dit zorgt ervoor dat ieder product uniek is met een eigen verhaal!

Maatwerk voor jouw huidige meubilair

Van een vast bureau tot een op maat gemaakt elektrisch verstelbaar bureau. Dit is maatwerk dat wij óók toepassen op jouw huidige meubilair!

Wij gebruiken jouw huidige meubilair bij ons maatwerk om jouw ideale werkomgeving te creëren. Dit wordt gedaan in onze eigen hout- en metaalafdelingen. Door jouw huidige meubilair te hergebruiken, bespaar je op energie, grondstoffen, CO2 en kosten en daarnaast worden afvalstromen gereduceerd. Zo gaan we samen op weg naar een circulaire economie!

Voorbeelden van OPNIEUW! maatwerk oplossingen

Geïnspireerd geraakt?

Ben je geïnteresseerd in circulair maatwerk? Vraag dan de unieke circulaire gids aan!

Scroll naar boven
Zoeken