Content voor Ingelogde Gebruikers
Al je gestalde meubilair
centraal met ons MMS systeem

Wil jij al je meubilair georganiseerd op één plek hebben en daarbij ook nog overzicht hebben via een app? Dan is dit de oplossing voor jou!

Makkelijk en snel inzicht in al je meubilair en inventaris
Meubels zoeken en verhuizingen registreren
Inzicht in toekomstige kosten en duurzaam ondernemen
Eenvoudig beheer van onderhoud- en reinigingsverzoeken

Bekijk de mogelijkheden met onze opslag-as-a-service via onderstaande knop!

Meubel Management Service OPNIEUW!

Als je een bedrijf bent met een ruime hoeveelheid meubilair en/of inventaris en misschien ook nog meerdere vestigingen, is een goed overzicht van al het aanwezige meubilair noodzakelijk en in te vullen met het Meubel Management Systeem van OPnieuw! 

Ben je totaal het overzicht kwijt omtrent kantoormeubilair, heb je geen idee wat op welke verdieping of locatie staat of gaat er binnenkort een projectgroep beginnen die gefaciliteerd moeten worden met meubilair? Het terugkrijgen van overzicht is een hele opgave en het kost veel tijd om inzicht te krijgen in de locatie en de staat van het meubilair.

Met het MMS-systeem van wordt dit een stuk gemakkelijker omdat alle meubels voorzien zijn van QR-codes. Deze QR-codes zorgen ervoor dat in iedere ruimte de inboedel gescand kan worden. Het programma geeft vervolgens een overzicht van alle meubels die binnen staan. Zo krijg je in één handomdraai het overzicht terug, weet je wat waar staat, wat de status is en kan je meubels ook gemakkelijk her inzetten na initiële gebruiksprocedures.

Creëer het ultieme overzicht en blijf flexibel
Met 1 knop zicht op al je gestalde meubilair
Werk mee aan een circulaire economie!
Uiteindelijk bespaar je de kosten!

Door inzicht in de voorraad en de historie van je meubilair zijn deze gegevens voor alle stakeholders 24/7 opvraagbaar.

Alles wordt bijgehouden aan de hand van QR-codes

Aan de hand van QR-codes worden alle meubelen geregistreerd, in het initiële overzicht wordt een landkaart gepresenteerd met de locaties die in het systeem ingevoerd zijn. Er kan gefilterd worden op locatie, ruimte en meubilair.

Geïnteresseerd? Download nu het informatie boek!
Scroll naar boven
Zoeken