Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished AVL Shaker Chair

  Vanaf405,00Excl. BTW
  Vanaf490,05 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Designerstoel Atelier van Lieshout

  ✓Refurbished

  ✓Meerdere kleuren beschikbaar

  Beschrijving

  Deze refurbished AVL Chair is comfortabel en makkelijk in gebruik. De stoel kantelt ligt naar achteren en de voorkant is iets breder. Deze stoel is afkomstig van AVL (Atelier van Lieshout).

  Designer Joep van Lieshout (AVL)

  Designer Joep van Lieshout (AVL) is beeldhouwer, visionair en kunstenaar. Zijn stijl wordt vaak gekaraktiseerd als snel,  gedurfd en excentriek. De kunstwerken en installaties worden tentoongesteld in musea en galerieën over de hele wereld.

  Shaker Serie

  De AVL Shaker Chair behoort tot de Shaker Series. De Shakers zijn een religieuze gemeenschap uit Engeland, die vanaf het einde van de 18e eeuw in het noorden van de VS woonde. Ze stonden bekend om hun eenvoudige leven, architectuur, technologische innovaties en meubels. De Shaker serie bestaat uit een stoel, een tafel en een barkruk die een eerbetoon is aan de shakers die tijdloze, moderne klassiekers betekenen die de noties van hun tijd overstijgen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Designer

  Atelier Van Lieshout

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kleur

  Rood

  Materiaal

  Hout

  Hoogte

  75 cm

  Zithoogte

  44 cm

  Breedte

  48 cm

  Diepte

  49 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken