Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Vitra HAL Tube kantinestoel

  165,00 Excl. BTW
  199,65 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓4-poots onderstel

  ✓Design stoel Jasper Morrisson

  Beschrijving

  Deze refurbished Vitra HAL Tube kantinestoel is ontworpen door Jasper Morrisson. De stoel behoort bij de HAL serie en valt daarmee onder de kantinestoel met moderne uitstraling. Naast dat deze stoel geschikt is voor in de kantine, kan deze stoel ook gebruikt worden voor ontvangstruimtes of tijdens vergaderingen.

  De witte kleur van de stoel is neutraal en past daarmee binnen elk interieur!

  HAL door Jasper Morrisson

  Jasper Morrisson werkt sinds 1989 regelmatig samen met Vitra. HAL is een serie stoelen met moderne uitstraling, die ‘supernormaal’ zijn, zoals Jasper Morrisson zelf aangeeft. Deze serie stoelen zijn volgens Jasper Morrisson meestal bruikbaarder dan speciale stoelen. Hij respecteert hiermee het dagelijkse leven. De vorm van de zitschaal is zo gevormd dat je optimale bewegingsvrijheid hebt!

  Voor specifieke wensen en/of voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  Extra informatie

  Merk

  Vitra

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kleur

  Wit

  Zithoogte

  43 cm

  Zitbreedte

  35 cm

  Framekleur

  Chroom

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken