Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire vloertegels ‘Fundamentals’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Invulling tot een circulaire inrichting

  ✓Hoge kwaliteit

  ✓Breed kleurenpalet

  Beschrijving

  De circulaire vloertegels ‘Fundamentals’ bestaan uit hele tapijttegels. Jij kiest het patroon, en vervolgens een kleurcombinatie. Wij selecteren vervolgens de aanvullende kleurtinten. De kleurencombinaties en patronen worden altijd eerst voor goedkeuring voorgelegd! Naast dat wij de circulaire vloeren verkopen, bieden wij ook een service om deze vloeren bij jou op locatie te leggen. 

  Kleurselectie

  Doordat er bij circulair ondernemen niet met een druk op de knop ingekocht kan worden zijn de kleuren tapijttegels niet op voorhand bekend. Bij circulaire inkoop ligt dit anders, namelijk dat je afhankelijk bent van het materiaal dat geoogst kán worden. Hierom is er een kleurpalet opgesteld met zeven kleurprofielen waar je uit kunt kiezen: grijs, bruin, blauw, rood, geel, groen en paars. Aan de hand van jouw gekozen kleurprofiel wordt er in de voorraad gezocht naar tegels die het beste bij jouw wens aansluiten. Bij meerdere kleuren tegels wordt er selecteert op kleurtinten die analoog of monochroom aansluiten bij jouw gewenste kleur. 

  Verschillende soorten vloertegels

  Wij weten dat het ene tapijt het andere niet is. Diverse soorten vloertegels hebben verschillen in opbouw en methode van weving. Diktes kunnen verschillen en een tegel kan al dan niet gelust zijn. In de voorselectie wordt rekening gehouden met deze factoren, zodat de geselecteerde tegels elkaar aanvullen. 

  Circulaire collecties

  Naast de circulaire vloertegels ‘Fundamentals’ bieden wij ook de circulaire vloertegels ‘Shapes’ en ‘Art’ aan. ‘Shapes’ en ‘Art’ zijn vloertegels die versneden zijn tot geometrische vormen. Het verschil tussen de twee is dat de ‘Shapes’ vloertegels uit één geometrische vorm bestaan, en de ‘Art’ vloertegels uit twee geometrische vormen. 

  Voor aanvullende wensen en/of informatie over deze circulaire vloertegels kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Divers

  Afmetingen

  50 x 50 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken