Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire Rugs

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Invulling tot een circulaire inrichting

  ✓Unieke ontwerpen gebaseerd op natuurlijke vormen

  ✓Breed kleurenpalet

  Beschrijving

  Onze ontwerpers hebben zich door de natuur laten inspireren bij het samenstellen van deze collecties. Daarom zijn mooie organische vormen een kenmerkend karaktereigenschap van onze karpetten. Het samenstellen van een karpet is vrij eenvoudig en begint met contact met één van onze circulaire specialisten.

  Stappenplan

  Het samenstellen van een circulair karpet is een kleine moeite. Doorloop de onderstaande stappen samen met onze circulaire specialisten en dan wordt er meteen gekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Zo wordt er een karpet ontworpen die 100% aansluit bij jouw wensen en benodigdheden.

  Stap 1: Selecteer je kleur.

  Stap 2: Selecteer je vorm.

  Stap 3: Selecteer je maatvoering.

  Stap 4: Selecteer je randafwerking.

  Kleurselectie

  Doordat wij met leftovers werken die niet extra geproduceerd kunnen worden is het mogelijk dat bepaalde structuren en kleuren niet meer voorradig zijn. Wij zijn afhankelijk van het materiaal wat er geoogst kan worden. Neem contact met ons op en wij vertellen graag over de beschikbare kleuren en structuren!

  Maatvoering

  Je bent vrij in het bepalen van de maatvoering. Houdt er rekening mee dat het tapijt 400 cm breed is. Sommige van onze vloerkleden zijn maximaal 190 cm breed.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Divers

  Afmetingen

  Op aanvraag

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken