Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire fauteuil van NS-treinmaterialen – met hoofdsteun

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Hergebruikte NS fauteuil

  Duurzaam en circulaire zitmeubel

  Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Beschrijving

  Deze circulaire fauteuil van NS-treinmaterialen is gemaakt van een gebruikte NS – 2e klas bank van de Sprinter SGM treintoestellen. Het frame van de fauteuil is gemaakt van een metalen strip in combinatie met onderdelen van het hout van de instaptrede van de sprinter. Hierdoor krijgt deze circulaire fauteuil een stoer uiterlijk en een mooi design!

  Het product is voorzien van een nieuwe bekleding in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je o.a. de 3D sketchup tekeningen kunt vinden van deze circulaire fauteuil. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

  Voor meer informatie over deze fauteuil kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Zithoogte

  40 cm

  Zitbreedte

  42 cm

  Zitdiepte

  40 cm

  Hoogte

  108 cm

  Breedte

  54 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken