Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire duozit van NS-treinbank

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Circulair meubilair gemaakt van NS materiaal

  ✓0% afval

  ✓Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton Co2-uitstoot absorberen

  Beschrijving

  Deze circulaire duozit van NS-treinbank is gemaakt van circulaire materialen en stoelen, die zijn vrijgekomen van een gebruikte NS – 2e klas bank van de Sprinter SGM treintoestellen. Zo gaan we van ‘afval’ naar grondstof. Het frame en onderstel is gemaakt van bamboe en wordt afgewerkt in een zelf te bepalen kleur. Hierdoor krijgt deze circulaire treinbank naast een mooie uitstraling ook een groot functioneel aspect. Daarbij is de armleuning tussen de stoelen gestoffeerd. Optioneel kan verlichting en/of een powerdock worden toegevoegd.

  Het product is voorzien van een nieuwe bekleding in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van de circulaire duozit van NS-treinbank.

  Voor meer informatie over deze NS duozit kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Hoogte

  132 cm

  Zithoogte

  45 cm

  Rug hoogte

  79 cm

  Breedte

  122 cm

  Zitbreedte

  44 cm

  Diepte

  60 cm

  Breedte armleuning

  28 cm

  Optioneel

  Verlichting en/of powerdock

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken