Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire duozit van NS-treinbank

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Circulair meubilair gemaakt van NS materiaal

  0% afval

  Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton Co2-uitstoot absorberen

  Beschrijving

  Deze circulaire duozit van NS-treinbank is gemaakt van circulaire materialen en stoelen, die zijn vrijgekomen van een gebruikte NS – 2e klas bank van de Sprinter SGM treintoestellen. Zo gaan we van ‘afval’ naar grondstof. Het frame en onderstel is gemaakt van bamboe en wordt afgewerkt in een zelf te bepalen kleur. Hierdoor krijgt deze circulaire treinbank naast een mooie uitstraling ook een groot functioneel aspect. Daarbij is de armleuning tussen de stoelen gestoffeerd. Optioneel kan verlichting en/of een powerdock worden toegevoegd.

  Het product is voorzien van een nieuwe bekleding in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van de OPNIEUW! NS duo-treinzit. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

  Voor meer informatie over deze NS duozit kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Hoogte

  132 cm

  Zithoogte

  45 cm

  Rug hoogte

  79 cm

  Breedte

  122 cm

  Zitbreedte

  44 cm

  Diepte

  60 cm

  Breedte armleuning

  28 cm

  Optioneel

  Verlichting en/of powerdock

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken