Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Circulair akoestisch product

  ✓Product met meerdere functies

  ✓Verscheidene kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Het frame van de circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen is gemaakt van de treinvloer van een Sprinter SGM treintoestel. De cactus zelf is gemaakt van petfles materiaal en zorgt voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Daarbij is het ook bestemd als decoratieve oplossing.

  De circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je o.a. de 3D sketchup tekeningen kunt vinden van de circulaire cactus. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

  Voor meer informatie over deze cactus kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

   

  De circulaire cactus is ook beschikbaar met bijpassende vaas:

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen, NS-treinvloer

  Hoogte

  140 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken