Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestisch bureauscherm ‘München’ – enkel

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Eenvoudige bevestiging

  ✓Gerecycled materiaal

  ✓Verschillende afmetingen en kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Om geluidsoverlast op kantoor te verminderen, plaats je een akoestisch bureauscherm ‘München’. Het bureauscherm heeft een hoge geluidsopname, waardoor je een goede akoestiek in de ruimte verkrijgt. Naast het akoestische voordeel, is het scherm ook een duurzame keuze, doordat het gemaakt is van gerecyclede petflessen. Het scherm wordt eenvoudig met bladklemmen aan het bureau bevestigd (maximale bladdikte is 3,5 cm); gereedschap is niet nodig.

  Het akoestisch bureauscherm is verkrijgbaar in onze standaard afmetingen. Wens je een andere maat? Dat is uiteraard op aanvraag mogelijk.

  In verschillende kleuren te verkrijgen

  Het scherm is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren kun je gebruik maken van onze stoffenkaart. De basiskleur van het bureauscherm en de drie steunen zijn antraciet.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van het bureauscherm. 

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Standaard afmetingen

  110 x 40 x 4,3 cm

  Breedte

  100 – 120 cm

  Diepte

  tot 20 cm

  Dikte

  4,3 cm

  Type montage

  Aan het bureaublad

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken