Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Circulair akoestisch product

  ✓ Product met meerdere functies

  ✓ Verscheidene kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Het frame van de circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen is gemaakt van de treinvloer van een Sprinter SGM treintoestel. De cactus zelf is gemaakt van petfles materiaal en zorgt voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Daarbij is het ook bestemd als decoratieve oplossing.

  De circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stalenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je o.a. de 3D sketchup tekeningen kunt vinden van de circulaire cactus. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

  Voor meer informatie over deze cactus kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

   

  De circulaire cactus is ook beschikbaar met bijpassende vaas:

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Hoogte

  140 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken
  NULL