skip to Main Content

  OPNIEUW! – NS duo-treinzit

  blank

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Circulair meubilair gemaakt van NS materiaal

  0% afval

  Kleuren naar keuze

  Beschrijving

  Deze OPNIEUW! NS duo-treinzit is gemaakt van circulaire materialen en stoelen die zijn vrijgekomen van een gebruikte NS – 2e klas bank van de Sprinter SGM treintoestellen. Zo gaan we van ‘afval’ naar grondstof. Het frame en onderstel is gemaakt van bamboe welke wordt afgewerkt in een te bepalen kleur. Hierdoor krijgt deze circulaire treinbank naast een mooie uitstraling ook een groot functioneel aspect. Daarbij is de armleuning tussen de stoelen gestoffeerd. Optioneel kan verlichting en/of een powerdock worden toegevoegd.

  Het product is voorzien van een nieuwe bekleding in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nog steeds nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar u o.a. de 3D sketchup tekeningen kunt vinden van de OPNIEUW! NS duo-treinzit. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Optioneel

  verlichting en/of powerdock

  blank
  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken