Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Eames DSW barkruk

  95,00 Excl. BTW
  114,95 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Design van de Eames DSW stoel

  Beschrijving

  Deze refurbished design barkruk van Eames DSW is een verhoogde versie van de DSW Chair. De Eames hebben prachtige meubelen ontworpen en deze barkruk is daarop geïnspireerd.

  De Eames barkruk is geschikt voor in kantine- of ontmoetingsruimten met hoge tafels, of voor thuis aan je bar, tafel of kookeiland.

  De barkruk is onderhoudsvriendelijk, doordat de zittingen gemaakt zijn van doorgekleurd polypropyleen (95%) kunststof gecombineerd met (5%) polyester. Deze materialen zijn sterk en flexibel, maar daarnaast ook duurzaam. Het onderstel is gemaakt van essen hout en versterkt met de stalen gepoedercoate eiffel constructie.

  De barkruk is voorzien van een zwarte ring, waar je je voeten op kwijt kunt en kan tot 115 kg belast worden.

  Voor meer informatie over deze barkruk kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Kleur

  Wit

  Hoogte

  115 cm

  Zithoogte

  77 cm

  Rughoogte

  38 cm

  Zitbreedte

  46 cm

  Zitdiepte

  42 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken