Content voor Ingelogde Gebruikers

Next Life kantoormeubilair
OPNIEUW! verkoopt gebruikt en hersteld tweedehands kantoormeubilair. Waarom tweedehands kantoormeubelen? Dit is een bewuste keuze. Wij willen duurzaam ondernemen. Door tweedehands kantoormeubelen te verkopen, geven wij producten een tweede kans, oftewel een second-life. Hierdoor stimuleren wij een circulaire economie. Milieu en duurzaamheid krijgt een steeds prominentere rol in het hedendaagse leven. Het is daarom een mooie kans om duurzaamheid in de arm te nemen met de tweedehands kantoormeubelen.

Verschillend kantoormeubilair:

Stoelen
Tafels
Kasten en opbergen
Accessoires


2000m2 aan kantoormeubilair

Wij bieden maar liefst 2000 vierkante meter aan tweedehands kantoormeubelen aan. Van bureaustoelen tot roldeurkasten en van bureaus tot vergaderstoelen. Wij stimuleren een circulaire economie en daarom kopen wij tevens partijen kantoormeubilair op. Het is zonde om deze artikelen geen tweede leven te geven. Binnen ons revitalisatieproces zijn wij in staat om producten een second-life te geven, denk hierbij bijvoorbeeld aan het revitaliseren van een bureaustoel. Hierdoor kan de bureaustoel weer gebruikt worden als nieuw.

Revitalisatie van meubilair
Tweedehands kantoormeubilair is onderhevig geweest aan slijtage en kunnen gebruikerssporen bevatten. Het is daarom van belang dat deze meubelen een degelijke controle ondergaan en waar nodig gerepareerd worden. Controle is bij ons erg belangrijk, omdat we garant willen staan voor kwaliteit. Wanneer iets niet meer werkt, wordt er gezocht naar een oplossing in bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel. Levensduurverlenging vinden we belangrijk!
Herstofferen
Als we het hebben over tweedehands kantoormeubilair, dan hebben we het ook over tweedehands bureaustoelen. Deze zittingen zijn ook onderhevig aan slijtage en het kan daarom nodig zijn om de stoel te herstofferen. Hierbij kan de stoel na herstoffering weer uitstekend gebruikt worden.
Vraag naar de mogelijkheden
Je kunt vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en opmerkingen over tweedehands kantoormeubelen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 088 240 00 72.

Scroll naar boven
Zoeken