Content voor Ingelogde Gebruikers

  Thuiswerkplek inrichten

  Thuiswerken is de norm en wordt veel opgepakt binnen bedrijven. Niet iedereen beschikt thuis over de juiste, ingerichte thuiswerkplek. Wij hebben hier een speciale selectie gemaakt van onze beste ergonomische én duurzame producten zodat het thuiswerkplek inrichten op een verantwoorde en duidelijke manier gedaan kan worden.

  Mocht je product hier niet tussen staan, neem dan eens een kijkje in onze webshop.

  Tijdelijk een werkplek huren?

  Corona heeft ons geleerd dat een thuiswerkplek soms tijdelijk nodig is. Daarom is het huren van een werkplek een goede oplossing. Bij OPNIEUW! kun je kantoormeubilair huren, van een paar dagen tot meerdere maanden.

  Thuiswerkplek

  Onze circulaire oplossingen

  Wij gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen om onze producten te maken. Dit doen wij mede omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Wij streven daarnaast naar 0% afval tijdens de productie van onze circulaire, ergonomische kantooroplossingen. Wij vermijden afval en nieuwe grondstoffen omdat wij zoveel mogelijk hergebruiken tijdens onze productie.

  Waarom kiezen voor producten van OPNIEUW!?

  Van ergonomische stoelen tot duurzame opslagoplossingen, we bieden je de tools om je thuiswerkplek te transformeren tot een ruimte waar productiviteit en creativiteit tot bloei komen.

  Hier zijn nog wat handige tips:

  Contact

  Heb je aan de hand van ons assortiment vragen, of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder!

  Scroll naar boven
  Zoeken