Content voor Ingelogde Gebruikers

  Hoe richt je een thuiswerkplek in?

  Een thuiswerkplek inrichten is de norm en wordt veel opgepakt binnen bedrijven. Niet iedereen beschikt thuis over de juiste producten om je plek van werken in te richten. Wij hebben hier een speciale selectie gemaakt van onze beste ergonomische én duurzame producten om je thuiskantoor in te richten. Mocht je product hier niet tussen staan, neem dan eens een kijkje bij onze andere producten, wellicht kan je hier thuiswerkplek inspiratie op doen! De meeste mensen onderschatten het belang van de volgende producten bij het inrichten van hun werkplek:

  • Een ergonomische bureaustoel
  • Verstelbaar bureau
  • Laptopstandaard

  Tijdelijk een werkplek huren?

  Corona heeft ons geleerd dat thuiswerken soms tijdelijk nodig is. Daarom is het huren van een werkplek een goede oplossing. Bij OPNIEUW! kun je kantoormeubilair huren, van een paar dagen tot meerdere maanden. Ook is het mogelijk dat je werkgever een “thuiswerkplek inrichten vergoeding” heeft.

  Onze circulaire oplossingen

  Wij gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen om onze producten te maken. Dit doen wij mede omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Wij streven daarnaast naar 0% afval tijdens de productie van onze circulaire, ergonomische kantooroplossingen. Wij vermijden afval en nieuwe grondstoffen omdat wij zoveel mogelijk hergebruiken tijdens onze productie. Op deze manier helpen wij mensen met hun thuiswerkplek inrichten op een circulaire manier!

  Contact

  Heb je aan de hand van ons assortiment vragen, of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder!

  Scroll naar boven
  Zoeken