Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Artifort Little Apollo designstoel

  315,00 Excl. BTW
  381,15 incl. BTW

  Uitverkocht

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Moderne uitstraling

  ✓Patrick Norguet designstoel

  Beschrijving

  De refurbished Artifort Little Apollo is een elegante ronde designstoel met een slede onderstel. De stoel biedt naast zijn moderne uitstraling uitstekende comfort door de vormgeving. De stoel is dan ook veelgeprezen om zijn kwaliteit. 

  De Little Apollo stoel is de kleinere variant van de ‘grote’ Apollo. De stoel is geschikt voor zowel thuis als op kantoor. 

  Designer Patrick Norguet

  Patrick Norguet werkt aan technologische innovaties op het gebied van meubilair. In 2000 gat zijn Rainbow Chair geproduceerd door Giulio Cappellini, waardoor hij internationaal bekend werd. Hij opende vervolgens zijn eigen atelier in Parijs. Het meubilair van Norguet wordt veel ingezet bij projecten. Norguet heeft samengewerkt met onder andere Artifort, Offect, Capdell en Bernhardt. 

  Voor specifieke wensen en/ of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  Extra informatie

  Merk

  Artifort

  Type

  Little Apollo

  Designer

  Patrick Norguet

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kleur

  Rood

  Stoffering

  Stof

  Hoogte

  84 cm

  Breedte

  68 cm

  Diepte

  60 cm

  Frame

  Chroom

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken