Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire powernap fauteuil ‘Osaka’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Bewust duurzame keuze

✓Gemaakt vanuit afvalstromen

✓Reductie van omgevingsgeluiden

Beschrijving

Deze circulaire powernap fauteuil ‘Osaka’ is gemaakt vanuit afvalstromen. Door het gebruik van hergebruikte producten als grondstof voor deze powernapfauteuil, kies je bij aankoop voor een circulair en duurzaam product!

Deze fauteuil is uitermate geschikt om even rustig bij te komen van alle drukte om je heen. De overkapping van de fauteuil zorgt voor een reductie van omgevingsgeluiden en daarnaast wordt de fauteuil met een kussentje geleverd.

De powernapfauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een overzicht van de kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

De 3D SketchUp tekeningen van deze powernapstoel kun je vinden in onze OPNIEUW! Bibliotheek

Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire powernap fauteuil 'Osaka'
Circulaire powernap fauteuil 'Osaka'
Bewust duurzame keuze Gemaakt vanuit afvalstromen Reductie van omgevingsgeluiden