Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished klaptafel

225,00 Excl. BTW
272,25 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Handig en compact

✓Verrijdbaar

Beschrijving

Onze klaptafels zijn erg handig en compact. De tafels hebben weinig ruimte nodig en zijn makkelijk aan de kant te zetten door de wieltjes en het kantelbare werkblad. Door de mooi elegante uitstraling is de klaptafel geschikt voor elke werkplek.

Maatwerk

Er zijn diverse klaptafels verkrijgbaar met diverse kleuren en afmetingen. Doordat wij circulair werken hebben wij geen vast aanbod, en zijn we afhankelijk van het aanbod op de markt. Echter doen wij aan maatwerk, waardoor veel wensen verwezenlijkt kunnen worden. 

De standaard afmetingen van de refurbished klaptafels zijn 160 x 80 cm. Het kan zijn dat de afmetingen hiervan afwijken. 

Keuze bladkleuren

Onze klaptafels zijn verkrijgbaar met diverse bladkleuren. Voor een overzicht van alle mogelijke bladkleuren kun je gebruik maken van onze kleurenkaart. Geef jij aan wat jouw voorkeur heeft? Dan nemen wij contact met je op over de beschikbaarheid! 

Heb je specifieke wensen omtrent afmetingen, bladkleuren of andere vragen over onze klaptafels? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Je kunt vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 en tevens kun je een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Bovenstaande foto’s zijn ter indicatie weergegeven. De klaptafels kunnen hiervan afwijken.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Zo goed als nieuw

Afmetingen blad

160 x 80 cm

Voorkeur kleur blad op basis van beschikbaarheid

Wit (T014), Akazia (T564), Ahorn (T519), Lichtgrijs (T013), Blank Beuken (T313), Kersen (T515), Havanna (T526), Wilde Peren (T518), Bruin Eiken (T539), Donker Eiken (T523)

Kleur onderstel

Alugrijs

Opklapbaar

Ja

Wielen

Ja

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished klaptafel
Refurbished klaptafel
Duurzame keuze Handig en compact Verrijdbaar

225,00 Excl. BTW