Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished HAG Futu 1200-S bureaustoel

Vanaf324,00 Excl. BTW
Vanaf392,04 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Andere suggesties…

Voordelen

✓FutuKnit™ rug bekleding past zich aan de vorm van je rug aan.

✓InBalance voor bevordering van bloedcirculatie

✓Gemakkelijke instelmogelijkheden

✓ Voldoet aan NPR 1813

Beschrijving

De HAG Futu 1200-s is een unieke stoel dankzij het InBalance systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je licht kunt schommelen, waardoor je continue in beweging bent. Doordat je deze balans vanuit je benen aanstuurt, bevorder je de bloedcirculatie door je hele lijf. Naast dat dit gezonder is dan stil zitten, zorgt het er ook voor dat je je gedurende de dag fitter voelt. Naast het InBalance systeem, is het een kwalitatief sterke stoel met een hoog zitcomfort. Kortom, een sterke en vooral fijne ergonomische stoel.

Stoffering

De HAG Futu 1200-S is verkrijgbaar in de variant met de grijs gereinigde kussens en met zwart opnieuw gestoffeerde kussens. Natuurlijk is het ook mogelijk om de grijs gereinigde stoel te laten stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor specifieke wensen en/of voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

HAG

Conditie

Zo goed als nieuw

Kussens

Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd, Grijs gereinigd

Zithoogte

40 – 55 cm

Rughoogte

60 cm

Zitbreedte

45 cm

Zitdiepte

37 – 45 cm

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen

Voldoet aan norm(en)

NPR 1813

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished HAG Futu 1200-S bureaustoel
Refurbished HAG Futu 1200-S bureaustoel
FutuKnit™ rug bekleding past zich aan de vorm van je rug aan. InBalance voor bevordering van bloedcirculatie Gemakkelijke instelmogelijkheden

Vanaf324,00 Excl. BTW