Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Stokke Varier Thatsit kniestoel

  745,00 Excl. BTW
  901,45 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Comfortabel

  Beschrijving

  Deze refurbished Stokke Varier Thatsit kniestoel is een zeer comfortabele stoel met meerdere voordelen. De stoel stimuleert je om in een actieve houding te zitten, waarin je lekker kan ontspannen. Ook heeft de stoel een verstelbare rugsteun en kantelbare kniepads. De kniesteunen bewegen met je mee voor extra comfort. De stoel is op meerdere manieren te gebruiken; als balans-, knie- en relaxstoel.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met een zwarte stoffering of kunstleer bekleed in het blauw. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te bekleden in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 2400072. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  Extra informatie

  Merk

  Varier

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwarte stoffering

  Zithoogte

  49 cm

  Zitbreedte

  46 cm

  Zitdiepte

  42 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken