Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished RH Logic 3 bureaustoel

  Vanaf233,00 Excl. BTW

  Vanaf281,93 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Laat u terugbellen)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Optimale ondersteuning en comfort

  ✓ Vrije schommelstand

  ✓ Inclusief luchtlumbaalsteun voor de onderrug

  Beschrijving

  De refurbished RH Logic 3 heeft een vormgegoten rug. Verder is deze voorzien van een rughoekverstelling. De stoel is ontworpen om je bewegingen te volgen en de juiste steun te geven, zodat je rugklachten worden verminderd. Hij is flexibel met veel makkelijk te bedienen in- en verstelmogelijkheden en kan gebruikt worden in een vrije schommelstand; iets wat wij aanraden om vaak te doen. Naast de basisfuncties heb je alle mogelijkheden om je stoel individueel af te stemmen op je afmetingen, wensen en persoonlijke stijl.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met zwart nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Zithoogte

  42 – 54 cm

  Diepte

  40 – 45 cm

  Zitbreedte

  48 cm

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze RH Logic 3 bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken