Content voor Ingelogde Gebruikers

Kantoormeubilair huren: duurzaam en flexibel!

Kantoormeubilair huren: duurzaam en flexibel!

14 februari 2022 door Jeroen Slagboom

We zijn veel bezig met duurzaamheid. OPNIEUW! doet dat natuurlijk door gebruikte producten op te kopen, te revitaliseren en als ‘refurbished’ op de markt te brengen. Echter doet OPNIEUW! dit ook voor de verhuurtak. Het kantoormeubilair wisselt van ‘eigenaar’ waarbij het tussendoor grondig wordt gerevitaliseerd. Op die manier krijgt de nieuwe gebruiker kwalitatief refurbished kantoormeubilair waarvan hij gebruik kan maken. Door kantoormeubilair te huren bij OPNIEUW!, zorg jij dat er geen nieuwe grondstoffen aangeboord hoeven worden. Met huren draag je dus bij aan een circulaire economie.

Duurzaamheid

We gaan steeds meer spullen lenen, delen of huren. Fietsen, gereedschap, feestartikelen, kleding en zelfs kunst is al enige jaren te huur. Het concept is eenvoudig: je huurt een product voor een bepaalde periode en later lever je het product weer in. Vervolgens betaal je alleen voor de periode waarin je het product hebt gehuurd. Maar wist je dat het bij OPNIEUW! ook mogelijk is om kantoormeubilair te huren? Voor op kantoor, of voor een thuiswerkplek. Benieuwd hoe dat werkt? Dat leggen we in deze blog aan je uit.

Flexibel kantoormeubilair huren

Het grote voordeel voor ondernemers is dat kantoormeubilair huren flexibel is. Is je bedrijf hard gegroeid? Heb je een grote opdracht aangenomen waarvoor je tijdelijk extra personeel wil inhuren? Of wil je jouw werknemers tegemoet komen in de inrichting van hun thuiswerkplek? Dan is kantoormeubilair huren een ideale uitkomst! Veel van onze producten zijn beschikbaar voor verhuur. De huurperiodes zijn flexibel. Je kan zelf weten hoe lang je kantoormeubilair wil huren en wanneer je dit wil doen. Gaat jouw bureaustoel in de tussentijd kapot? Dan zorgt OPNIEUW! voor een ‘nieuwe’. Je betaalt immers voor gebruik en niet voor bezit! Weten welk kantoormeubilair wij aanbieden voor verhuur? Bekijk dan snel onze speciale hurenwebshop.

Voordelig werken

Kantoormeubilair huren brengt natuurlijk kosten met zich mee. Bij OPNIEUW! betaal je alleen voor de periode waarin je huurt. Het tarief hiervan verschilt per product en wordt lager bij een langere huurperiode. Zo begint de huurprijs van een Refurbished BMA Axia Office bureaustoel bij €9,45 per week. Huur je deze echter voor zes maanden, dan kost het je omgerekend slechts €5,60 per week. Een langere periode huren zorgt dus voor minder transportkosten en uitstoot en het is in verhouding ook nog eens goedkoper! Dat is een win win voor het milieu en jouw budget. Na je huurperiode kun je het kantoormeubilair laten ophalen, of zelf binnen drie dagen terugbrengen naar onze vestiging.

Tijdelijk extra kantoormeubilair nodig?

Heb je tijdelijk extra kantoormeubilair nodig? Dan is kantoormeubilair huren een ideale uitkomst voor jou en je personeel. Via OPNIEUW! kun je je hele werkplek inrichten: van bureaustoelen tot tafels en van accessoires tot opbergmeubels. Bekijk de producten in onze webshop. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht met vragen over ons refurbished assortiment of vragen over huren. Vul ons contactformulier in of bel ons op 088 240 00 72.

Jeroen Slagboom

Scroll naar boven
Zoeken