Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire wandlamp van NS-treinkoplamp

0,00 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Circulaire oplossing

Beschrijving

Onze lamp van NS-treinkoplamp is een moderne circulaire wandlamp. De kap en fitting zijn afkomstig uit een NS-trein, dus de lamp heeft er al vele kilometers opzitten. Echter is het nu tijd voor voor de treinlamp om het drukke werkleven achter zich te laten en lekker met pensioen te gaan als wandlamp.

Het frame is gemaakt van bamboe. Samen met de andere onderdelen uit NS-treinen maakt het een bijzonder duurzame lamp die in elk interieur past.

Voor meer informatie over deze wandlamp kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen. 

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

NS-treinmaterialen

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire wandlamp van NS-treinkoplamp
Circulaire wandlamp van NS-treinkoplamp
Circulaire oplossing