Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire tafel ‘Birmingham’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Circulair maatwerk

✓Duurzaam bamboe

✓Uniek design

Beschrijving

Een stijlvolle vergadertafel of kantinetafel nodig? Ontdek onze maatwerk tafel ‘Birmingham’. De tafel is gemaakt van bamboe en heeft een mooie balans tussen duurzaamheid en design, ideaal voor vergaderzalen en kantines. 

Waarom kiezen voor een bamboe tafel? 

Deze tafel heeft een blad gemaakt van bamboe, dit is een heel milieuvriendelijk materiaal. Met het bamboeblad heeft de tafel een natuurlijk design dat een warme uitstraling geeft aan iedere ruimte. De tafel is op maat te maken en bovendien zijn verschillende vormen mogelijk. Zo maken we een tafel die perfect bij jou in de werkomgeving past. 

Een unieke tafel, op maat gemaakt

Voor deze circulaire bamboe tafel zijn diverse maatwerkopties mogelijk waardoor je een ruimte kan creëren die aan jouw wensen voldoet. Er is maatwerk mogelijk voor de maten en de vormen en ook kies je uit verschillende kolompoten als onderstel. Daarnaast is ook een opgedikte rand een optie net als een ander type monocoat. De mogelijkheden voor maatwerk maken dat deze tafel niet zomaar een meubelstuk is, maar een echte eyecatcher en een fijne plek voor in een vergaderruimte of kantine. 

Bij MOSO zijn ze erg blij met onze bamboe tafels. Hier staan verschillende varianten, allemaal op maat gemaakt! Bekijk op deze pagina hoe dat eruit ziet. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen met deze prachtige tafel of heb je andere vragen over circulaire totaalinrichting? Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons via 088 240 00 72 of vul ons contactformulier in! 

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

Bamboe

Afmetingen

Op aanvraag

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire tafel 'Birmingham'
Circulaire tafel 'Birmingham'
Circulair maatwerk Duurzaam bamboe Uniek design

Offerte aanvragen

Voer onderstaande gegevens in, dan nemen we spoedig contact met je op.