Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire projectinrichting voor MOSO!

De bamboe specialist MOSO heeft OPNIEUW! gevraagd voor een circulaire projectinrichting. Natuurlijk konden wij hier geen nee tegen zeggen! In samenwerking met de architect van het pand hebben wij een prachtige samenhang van bamboe en andere duurzame materialen gemaakt.

Duurzaamheid als drijfveer

MOSO en OPNIEUW! zijn samen bezig geweest om het pand duurzaam aan te kleden. Omdat MOSO een bamboe producent is, hebben wij dit duurzame materiaal ook vaak terug laten komen in de projectinrichting. Daarnaast zijn de Circulaire vergaderstoel van NS-treinstoel en bamboe een perfecte match voor deze inrichting!

“Wij zijn heel enthousiast over het resultaat. Het is natuurlijk al heel mooi dat wij enthousiast zijn, maar we merken het vooral aan de mensen die hier op bezoek komen. Dan is altijd de eerste reactie van ‘wat een warme uitstraling heeft dit’ en ‘wat een mooie combinatie van materialen’. Dus wij zijn heel erg blij met het resultaat.” – Arjen Veltman, co-founder MOSO.

Een duurzame projectinrichting met bamboe als kern

Voor de nieuwe projectinrichting is bamboe als kern materiaal gebruikt. Hierdoor komt de projectinrichting overeen met het DNA van MOSO. De bamboe in combinatie met de rustige pastel achtige kleuren zorgen voor een rustige, warme uitstraling.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar onze circulaire projectinrichting en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op en/of bekijk onze circulaire oplossingen.

Scroll naar boven
Zoeken