Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire prullenbak ‘Verona’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓100% gemaakt van gerecycled plastic

  ✓Onderhoudsvrij

  ✓Verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Deze circulaire prullenbak ‘Verona’ is volledig gemaakt van onderdelen van afgedankte meubels, zoals rugkappen van bureaustoelen. Door het gebruik van gebruikte en afgedankte producten als grondstof voor deze meubels, kies je bij gebruik van deze prullenbak voor een circulair en duurzaam product.

  Omdat deze prullenbak gemaakt is van gerecycled plastic, is de prullenbak vrij van onderhoud. Ook geeft het geen splinters en kan de prullenbak niet rotten door bijvoorbeeld vocht. Je kan de prullenbak dus ook gerust buiten zetten! De prullenbak kan verankerd worden in de grond, zodat het altijd op zijn plek blijft staan.

  Bekijk hier ook onze vergelijkbare prullenbak ‘Milaan’.

  Het ontwerpen en produceren van meubilair van gerecycled plastic biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo bieden wij ook meubilair aan als in een tafel met banken of een zitbank. Dit zijn enkele varianten die we standaard aanbieden, vraag gerust naar meer mogelijkheden!

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Beige, Zwart

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken