Content voor Ingelogde Gebruikers

  Akoestisch vrijhangend plafondpaneel ‘Krakow’ – met lamellen

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Geluidsabsorberend effect

  Gemaakt van hergebruikte grondstoffen

  Verschillende kleurcombinaties mogelijk

  Beschrijving

  Het akoestisch vrijhangend plafondpaneel ‘Krakow’ met lamellen is een akoestisch paneel wat je eenvoudig kunt bevestigen onder een (systeem)plafond. De lamellen op het plafondeiland zorgen voor een geluidsabsorberend effect. Plaatsing van meerdere plafondeilanden zorgt voor een uitstekende akoestiek in de ruimte.

  Eenvoudig te monteren

  Het eiland is eenvoudig te monteren; gereedschap is niet nodig. De panelen worden met vier staalkabeltjes (lengte: 3m) bevestigd aan het plafond. Aan het raster van een systeemplafond d.m.v. magneten.

  Aan te passen aan je huisstijl

  Het vrij hangend plafondeiland kan in verschillende kleuren geleverd worden. Ook de kleur van de basisplaat (standaard: Dark Grey) en de lamellen (te bepalen) kunnen van elkaar verschillen. Door de kleuren van jouw huisstijl te kiezen, past het eiland perfect bij jouw inrichting. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  De standaardafmeting van het plafondeiland is 118 x 118 cm. Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

  Alternatieven op dit akoestisch vrijhangend plafondeiland met lamellen zijn:

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Standaard afmetingen

  118 x 118 cm

  Breedte

  100 – 120 cm

  Diepte

  100 – 120 cm

  Type montage

  Aan het plafond

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken