Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestische belcel ‘Washington’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  PET-vilt zorgt voor een reductie van omgevingsgeluiden

  Bamboe genereert 35% meer zuurstof dan een gelijk volume bomen

  Beschrijving

  Met deze circulair akoestische belcel ‘Washington’ wordt je niet gestoord tijdens het bellen. De belcel is een multifunctionele plek, waarin je ongestoord kunt bellen zonder dat je anderen tot last bent, en ook is een werktafel aanwezig voor een laptop en/of documenten.

  Deze belcel bestaat uit circulaire materialen. De binnenzijde is voorzien van akoestisch viltmateriaal, gemaakt van petflessen. De kleur van dit petvilt is naar wens te bepalen. Voor een indicatie qua kleurmogelijkheden kun je gebruik maken van onze stoffenkaart. Andere materialen, waaruit de belcel bestaat, zijn bamboe, Pyracoustic en een geanodiseerd aluminium profiel. Een circulaire oplossing met een verhaal!

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Naar wens te bepalen

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen, Bamboe

  Materialen

  Pyracoustic, Geanodiseerd aluminium profiel, Bamboe, Gerecyclede PET-flessen

  Totale hoogte

  203 cm

  Hoogte werktafel

  110 cm

  Breedte

  80 cm

  Diepte

  80 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken